Een bedrijf aan huis? 5 tactieken om efficiënt om te gaan met je tijd

[vc_row gap=”35″ css=”.vc_custom_1491471097822{margin-right: 35px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-9″ css=”.vc_custom_1491470911741{margin-right: 50px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full”][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%23000000″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Van huis uit werkende ondernemers hebben het voordeel dat zij niet dagelijks tijd kwijt zijn aan woon-werkverkeer. Daardoor kunnen zij extra uren toevoegen aan hun dag. Echter, om zo efficiënt mogelijk met je tijd en bedrijf om te gaan, is het belangrijk om enkele time management-tactieken toe te passen. 

Een van de uitdagingen van thuiswerken is echter om je werk gerelateerde activiteiten te combineren met een druk privéleven. In de nieuwe tijd waarin we leven moeten we leren hoe we efficiënte time managementmethodes kunnen gebruiken om zo meer tijd te kunnen doorbrengen met familie en vrienden, terwijl we tegelijkertijd ons bedrijf willen laten slagen.

Overgang naar zelfstandig ondernemerschap

Het is niet altijd gemakkelijk om de overgang te maken van een kantoorbaan naar zelfstandig ondernemerschap. In de zakelijke wereld zijn we gewend om te worden betaald aan de hand van de tijd die we aanwezig zijn. Echter, als ondernemer word je betaald voor je productiviteit. Nu bepaalt onze dagelijkse productiviteit ons inkomensniveau en ons algehele succes. Dat vergt een enorme verandering van onze gedachtegang en betekent dat we onze perceptie moeten veranderen. Nu moeten we leren hoe we onze tijd het beste kunnen gebruiken om successen te boeken.

De garantie voor succes ligt niet
in het maken van lange werkdagen”

Als ondernemer van een bedrijf aan huis moet je ervoor zorgen dat je bedrijf niet je leven gaat domineren. De garantie voor succes ligt niet in het maken van lange werkdagen. De balans tussen werken en leven ligt nu in eigen hand en wordt niet meer bepaald door een opgelegd werkschema of een baas.

Hieronder vind je vijf tactieken om zo efficiënt mogelijk te werken:

1) Maak een planning
2) Wijs plekken aan in huis voor werk en vertier
3) Gebruik productiviteitsapps
4) Tijdslurpers de deur uit
5) Beloon jezelf

Meer weten over hoe je deze tactieken precies toepast? Download gratis het eBook Timemanagement voor de professional.[/vc_column_text][stm_post_bottom][vc_separator][vc_custom_heading text=”Gerelateerde artikelen” font_container=”tag:h4|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][stm_news posts_per_row=”4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stm_sidebar sidebar=”1573″][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email