Bettina spreekt op Business Festival over Leiderschap van de toekomst

[vc_row gap=”35″ css=”.vc_custom_1484565157605{margin-bottom: 100px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-9″ css=”.vc_custom_1486807857614{margin-right: 35px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}”][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full”][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%23000000″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Op het internet verschijnen dagelijks honderden, zo niet duizenden artikelen over leiderschap. En dat is niet voor niets: de functie van leidinggeven staat onder spanning. Waar we jarenlang gewend waren om medewerkers taakgericht aan te sturen, zien we dat het mensgericht aansturen steeds meer voet aan de grond krijgt. Maar wat vraagt dit van de skills van (ervaren) leidinggevenden? Is er nog wel plek voor taakgerichte leidinggevenden? Of hebben we juist behoefte aan geheel ‘nieuw’ type leidinggevenden?

Op donderdag 20 april spreekt Bettina Vrielink over dit thema op het Business Festival op Vliegveld Twente. In een sessie van een 20 minuten legt ze uit welke vaardigheden in de toekomst benodigd zijn van leidinggevenden.

Nadruk op het inzetten van kwaliteiten

“Je ziet dat de nadruk meer ligt op de medewerker. Het inzetten van talenten en kwaliteiten. Niet kijken naar wat iemand niet kan maar juist dat benadrukken waar iemand goed in is en het beste uit hem naar boven halen. Medewerkers vragen om een duidelijke visie, echtheid en betrokkenheid. Maar ze willen ook een leider die toekomstgericht is, duidelijkheid schept en in staat is een gevoel van vertrouwen te creëren. Op het Business festival ga ik uitleggen wat dit precies vraagt van leidinggevenden waarom we naast deze mensgericht benadering in de toekomst ook zeker nog taakgerichte managers nodig hebben.”

Het Business Festival

Het Business Festival is een dag waarbij je kunt luisteren naar succes-verhalen. Dit zijn verhalen van mensen die van ondernemen houden. Hierbij kunt u denken aan cybercrime, nieuwe business modellen en internet. Natuurlijk worden niet alleen de goede onderwerpen besproken maar ook de minder goede onderwerpen zoals mislukkingen die zijn meegemaakt. Er worden de hele dag door interactieve lezingen gehouden waarbij je denkvermogen op de proef gesteld wordt.

Aanwezig zijn bij de presentatie van Bettina?

Meld je aan voor het Business Festival. Kaarten zijn verkrijgbaar via onderstaande website:[/vc_column_text][vc_btn title=”Bezoek website” shape=”square” color=”warning” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.deondernemer.nl%2Fbusinessfestival%23introduction|||”][stm_post_bottom][vc_separator][stm_post_comments][vc_separator][vc_custom_heading text=”Gerelateerde artikelen” font_container=”tag:h4|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][stm_news posts_per_row=”4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stm_sidebar sidebar=”1573″][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email