individuele trajecten

Coaching

Het beste project waar je aan kan werken ben jij!

Coaching op verschillende thema`s

Jouw persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen staan centraal in dit traject. Persoonlijke ontwikkeling gaat over wat je kunt (kunnen), wat je wilt (willen) en wie je bent (zijn). Het traject staat in het teken van zelfreflectie, inzicht en bewustwording. Je ontdekt jou dagelijkse gedragspatronen en leert belemmering om te zetten in effectief gedrag. 

Leiderschap vraagt in deze tijd om eigenschappen als vertrouwen, verbinden, motiveren, betrokkenheid en verantwoordelijkheid stimuleren. Wordt bewust hoe je jouw leiderschapsstijl en unieke kwaliteiten positief kan inzetten.  En creëer een werkomgeving op basis van vertrouwen waar medewerkers kunnen floreren en excelleren.
Coaching
Sessie
Mis je soms de uitdaging op je werk of overweeg je van werk te veranderen? Wat wil je echt?  Wat heb jij nodig om weer met plezier naar je werkt te kunnen of daarbuiten? Tijdens een loopbaantraject blik je terug op je carrière en onderzoek je waar  nu staat met behulp van o.a. een persoonlijk Insights Discovery profiel. Tevens word er gebruik gemaakt van verschillende vragenlijsten om inzicht te krijgen in talenten, kwaliteiten en ambities.
Ervaar jij werkdruk en onrust? Tijdens het Work Life Balance Traject helpen we je naar meer weer evenwicht. Je gaat ontdekken wat jou energie geeft en wat jou stressfactoren zijn om hier meer balans in te brengen. Je leert hoe je beter om kan gaan met drukte op je werk in combinatie met je privé leven. Je staat stil bij wat jij belangrijk vindt in je leven. Wanneer je meer in evenwicht bent is het gemakkelijker om nieuwe keuzes te maken. We reiken je tools en vaardigheden aan en je leert wat je zelf kunt doen om te  ontspannen.

Wij geloven dat zelfinzicht van onschatbare waarde is voor elke professional. SMART Organized is er voor professionals die een volgende stap willen zetten, vooruit durven kijken en ondersteuning zoeken bij (persoonlijke) vraagstukken.

In onze coaching zetten wij onze kennis en ervaring in om jou verder te helpen in jouw ontwikkeling, zodat jij je verborgen potentieel (her)ontdekt en de volgende stap kunt zetten in jouw leven en werk.

Als coaches hebben we meer dan 10 jaar ervaring in coaching, training en ondernemen.
We begrijpen de uitdagingen die je kunt tegen komen zowel als (jong) professional als senior manager.

Inzicht in je eigen kwaliteiten ondersteunt een goede samenwerking tussen jou en jouw omgeving.

"De enige persoon die je voorbestemd bent te worden, is de persoon die je besluit te zijn."

~ Ralph Waldo Emerson ~

Welke stappen worden doorlopen?

Stap 1

Persoonlijk intakegesprek waarin we met elkaar kennismaken.
Tijdens het eerste gesprek formuleren we de coachvraag.

Stap 2

Afhankelijk van welk type coachtraject je volgt wordt er een startpunt geformuleerd met behulp van bijvoorbeeld een Insights Discovery Profiel (ID), talentenscan of inzicht in stress klachten (CSR).

Stap 3

Plan van aanpak en verwachtingen met elkaar bespreken.

Stap 4

Coaching door middel van 3, 5 of 7 sessies. De coachgesprekken zijn ca. 1,5 uur waarin je in een veilige leeromgeving aan de hand van vragen, modellen en verschillende werkvormen aan de slag gaat met jouw hulp- of ontwikkelingsvraag.

Stap 5

Afronding, evaluatie en advies.

steps

Coaching voor teams of organisaties?

Heb je belangstelling om coaching in te zetten voor jouw team of organisatie,
vraag dan hier voor de mogelijkheden voor een traject op maat.

Onze trainers

ROLAND RIDDER

COACH

Mijn naam is Roland en sinds 2017 met veel plezier en inspiratie werkzaam voor SMART Organized. Ik ben graag een betrokken gesprekspartner. Kernwaarden als vertrouwen, verbinding, verdieping en verandering neem ik mee in de begeleiding van personen, teams en organisaties. In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan in de ingenieursbranche op gebied van proces- en projectmatig werken. In mijn functie als adviseur en projectmanager was ik er op gericht om taakgerichte technische en commerciële doelstellingen te vertalen naar een mensgerichte wijze van communicatie, samenwerken en ontwikkeling. Mijn mens- en relatiegerichte benadering en interesse voor persoonlijke- en teamontwikkeling heeft ertoe geleid dat ik de opleiding tot professioneel coach een aantal jaren geleden heb afgerond en als zelfstandige ondernemer ben gestart. Vanuit deze rol heb ik tevens een aantal jaren binnen een ondernemerscentrum startende ondernemers gefaciliteerd en begeleidt als aanjager en directeur. Nu zet ik deze kennis in om anderen te helpen in bewustwordingsprocessen op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling. Ik doe dit graag op een organische en natuurlijke manier, waarbij ik graag gebruik maak van metaforische elementen voor inzicht en beeldvorming. 

‘Vooruitgang bereik je door even bewust stil te staan. Te kijken waar je nu staat en dan zelf richting te kiezen’.

Bettina Vrielink

COACH

Mijn naam is Bettina, oprichter en drijvende kracht achter het succes van SMART Organized. Ik luister en hoor ook wat je niet hardop zegt. En ben niet bang om je met humor tot openheid uit te nodigen. En help jou om voor jezelf te denken, je te ontdoen van belemmeringen en je verborgen potentieel aan te boren. In mijn werk bij vorige werkgevers heb ik ervaren dat veel mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken, met stress als resultaat. Dát was mijn motivatie om in 2012 te starten met SMART Organized. Met de succesvolle training SMART Plannen & Organiseren hebben we in de afgelopen jaren honderden mensen geholpen. In de jaren daarna hebben we ons als trainings- en coachingsbureau verder doorontwikkeld. Inmiddels trainen en coachen we al meer dan 10 jaar teams en individuen op alle lagen binnen organisaties met behulp van o.a. Insights Discovery. Mijn eigen persoonlijke groei- en ontwikkeling staat ook niet stil. In de afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd ter ondersteuning van mijn professie als trainer en coach. Zo heb ik in 2018 o.a. de opleiding transformatief coach afgerond, waarin ik krachtige methoden aangereikt heb gekregen om anderen niet alleen op mentaal maar ook op fysiek en emotioneel niveau te kunnen begeleiden. 

‘Als je keuzes maakt en focust op wat jij belangrijk vindt, dan wordt je leven zoveel makkelijker’.

Locatie

Wat is Insights Discovery®?

Beter inzicht in jezelf en de ander

SMART Organized werkt met Insights Discovery®.
Dit instrument is gebaseerd op de psychologie van Jung.
Het geeft mensen een kader om inzicht te krijgen in de eigen psychologische voorkeuren en helpt mensen te werken aan de eigen persoonlijke effectiviteit. In de basis worden vier kleurentypen onderscheiden: vurig rood, stralend geel, zacht groen en helder blauw.

Wat is jouw eerste voorkeurskleur?

Vul de gratis vragenlijst in en ontvang een preview.