Leiderschap effectiviteit

Leiderschap effectiviteit

Wat heb je nodig om een goede leider te zijn? En wanneer ben je dan een goede leider?

Een inspirerende en krachtige leider is in staat om zijn mensen te  motiveren  en met de juiste intentie te sturen om hun te laten groeien als persoon zowel op werk- als op persoonlijk vlak.

Trainingen

Met ons tweedaagse trainingsprogramma ontdek je jouw persoonlijke voorkeuren. Je leert hoe je jouw krachtige leiderschapskwaliteiten positief kunt inzetten. Dat doen we aan de hand van het  Insights Discovery Leiderschapsmodel. Zodat je anderen inspireert en motiveert om met verschillende vaardigheden een gezamenlijk doel te bereiken.

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij precies voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaan nog contact met ons op!