Persoonlijke effectiviteit

We leven in een tijd waarin alles sneller moet dan voorheen. Het lijkt alsof we allemaal drukker zijn en vollere agenda’s hebben. Niet alleen in onze werkomgeving, maar ook privé hebben we tijd te kort. Dit heeft invloed op ons algemeen welbevinden en op de werksfeer en werkeffectiviteit. Dat vraag om niet sneller te werken, maar om slimmer te werken.

Het beste uit jezelf halen

Persoonlijke effectiviteit gaat over het beste uit jezelf halen. Het gaat hand in hand met leiderschap, effectief communiceren, plannen en organiseren. Zodra je effectief je werkzaamheden in kunt vullen, kun je het beste uit jezelf en uit je team halen! We bieden je verschillende trainingen die je op alle vlakken van persoonlijke effectiviteit naar een hoger niveau tillen.

Insights Discovery®

Naast het aanreiken van een praktische werkomgeving en handvatten, helpen we je ook meer inzicht te krijgen in jezelf. Aan de hand van de kleurenleer van Jung waar Insights Discovery® op gebaseerd is, ontdek je de psychologie van zelfinzicht. We laten je zien wat de interactie is tussen de acht kleurtypen. Doordat we een persoonlijk profiel van je samenstellen, kun je beter afstemmen en verbinden met alle andere types die je tegenkomt in je (zakelijke) leven. Een geweldig inzicht!

Trainingen

Wij bieden je de volgende trainingen aan:

Insights Discovery – Persoonlijk Profiel –

In dit traject werken we met het Insights Discovery-model. Dit model staat garant voor inzicht in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen.

Insights Discovery Coaching

In dit verdiepingstraject werken we met het Insights Discovery-model. Dit model staat garant voor inzicht in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen.

Sales effectiviteit

Met het trainingsprogramma PE & Saleseffectiviteit kunnen sales professionals nog beter hun verkoopvaardigheden aanspreken.

SMART Plannen & Organiseren

Met de training SMART Combi helpen wij medewerkers overzicht te krijgen in hun tijd en werkzaamheden.

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij precies voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaan nog contact met ons op!