Team effectiviteit

Team effectiviteit

Natuurlijk wil jij ook een team dat bijdraagt aan een succesvolle organisatie. Vertrouwen en samenwerking is hierin de sleutel! Een team dat optimaal kan samenwerken houdt namelijk prestatiegerichte werknemers vast en betrokken. En succes spoort meer samenwerking aan. SMART Organized helpt je om de individuele kwaliteiten van elk teamlid naar voren te brengen en laat je zien hoe ieders gedrag van invloed is op het team. Je krijgt inzicht welke invloed interactie en communicatie tussen teamleden hebben en hoe je effectiever kunt communiceren.

“Vertrouwen staat aan de basis van elk succesvol team.”

Wij laten je zien dat vertrouwen aan de basis staat van een succesvol team. Zo kunnen conflicten en confrontaties een team verder helpen. Op deze manier ontstaat betrokkenheid van elk teamlid: steun en duidelijkheid zorgen voor eenheid in een team. Als deze stap bereikt is spreken teamleden elkaar gemakkelijker aan op elkaars verantwoordelijkheden. En uiteindelijk is elk teamlid gedreven op gezamenlijke resultaten.

Trainingen Team effectiviteit

Met het tweedaagse trainingsprogramma ontdekt ieder teamlid zijn persoonlijke kracht en ontwikkelpunten en hoe je hier als team je voordeel mee behaalt. Dit doen we aan de hand van Insights Discovery.

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?