Trainingen op maat

InCompany

Uitdagende ontwikkel- en leerprogramma`s voor jouw team en organisatie

SMART Organized biedt verschillende Incompany trainingen aan. Graag komen wij met u in gesprek om de ontwikkelbehoeften en doelstellingen voor jouw team of organisatie te bespreken.

Een organisatie waarin leiders en professionals de kennis, vaardigheid, het verlangen én de mogelijkheid hebben om persoonlijk succesvol te zijn op een manier die leidt tot collectief organisatorisch succes is een organisatie 
waarin gewerkt wordt vanuit vertrouwen en verbinding.

Deze missie verwerken wij graag in een boeiend leer- & trainingsprogramma,
op maat ontwikkeld 
voor uw medewerkers, zowel inhuis als op locatie.

Benieuwd wat wij incompany kunnen bieden?

Voorbeelden van thema`s en onderwerpen

voor een natuurlijke ontwikkeling van hoofd en hart

Met deze bedrijven en organisaties hebben wij eerder samengewerkt

"Creating your succes together"

“Als iedereen samen vooruitgaat, dan komt succes vanzelf”
(Henry Ford).

De verschillende workshops en trainingen behandelen een scala aan onderwerpen. Door een mix van diverse onderwerpen te combineren kan een boeiend leer- & trainingsprogramma ontwikkeld worden voor uw medewerkers.

Voor onze trainingen maken wij al een aantal jaren gebruik van het prachtige Trainingscentrum De Rosse in Bathmen. Een fantastische locatie in het groene hart van Overijssel, waar binnen met buiten kan worden gecombineerd.

Inzicht met Insights Discovery

Beter inzicht in jezelf en de ander

SMART Organized werkt met Insights Discovery®. Dit instrument is gebaseerd op de psychologie van Jung. Het geeft mensen een kader om inzicht te krijgen in de eigen psychologische voorkeuren en helpt mensen te werken aan de eigen persoonlijke effectiviteit. In de basis worden vier kleurentypen onderscheiden: vurig rood, stralend geel, zacht groen en helder blauw.

Wat is jouw eerste voorkeurskleur?

Vul de gratis vragenlijst in en ontvang een preview.