Insights Discovery® TrainingVoor Teams en Individuen

Met de Insights Discovery® training brengen wij individueel en in jullie team meer zelfinzicht, inzicht in anderen en betere communicatie met anderen. De Insights Discovery training zorgt ervoor dat je de talenten, energie en persoonlijke kwaliteiten nog optimaal kunt inzetten. Smart Organized biedt twee soorten Insights Discovery® trainingen aan: één gericht op het team en de andere op de individu.

ZelfinzichtKrijg inzicht in jezelf en hoe je op anderen overkomt.

Inzicht in anderenHerken de gedragsstijlen van anderen en leer hoe je hier op inspeelt.

Verbinding makenLeer hoe je jouw gedrag aanpast en hoe je op een krachtige manier contact maakt.

insights-discovery-training-waarom-1

Waarom Insights Discovery Training?

Ieder mens is uniek – de mix van persoonlijke voorkeuren, kwaliteiten, krachten en valkuilen verschilt van individu tot individu. Voor een team geldt hetzelfde; een groep mensen die binnen een organisatie aan een gezamenlijk doel werkt bestaat per definitie uit diverse persoonlijkheidstypes, elk met een eigen stijl. Het balanceren van deze diversiteit speelt een grote rol bij het creëren van effectieve teams. Insights Discovery is daarbij een belangrijk instrument.

Insights Discovery Team Training

Stel je jezelf eens voor dat iedereen binnen jouw team dezelfde taal spreekt. Een taal waarmee je effectief kunt communiceren, zowel met collega’s als klanten. Waarmee je de inbreng van een ieder afzonderlijk kunt herkennen en waarderen. Een taal waarmee persoonlijke ontwikkeling, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken gewoonte is.

Insights Discovery® staat voor pure transformatie. Het is een inspirerend instrument voor persoonlijke- en team ontwikkeling waarmee mensen meer inzicht in zichzelf en in anderen krijgen. Het systeem is gebaseerd op het baanbrekende werk van Carl Gustav Jung en gebruikt een kleurentaal om zelfinzicht en effectieve samenwerking te bevorderen.

Teamontwikkeling heeft veel voordelen:

  • Het verbetert het contact en de relaties binnen het team.
  • Effectiever samenwerken en communiceren.
  • Optimaal inzetten van talent, energie en persoonlijke kwaliteiten.
  • Samen als team presteren.
  • Verhoogt de productiviteit en effectiviteit op zowel individueel als collectief niveau

Het Insights Programma van SMART Organized helpt hierbij om inzicht te bieden.

Hoe doen we dat?

  • Onze vorm van teamontwikkeling begint met het in kaart brengen van de persoonlijkheidstypen binnen het team.
  • Door middel van het Insights Discovery Profiel leren teamleden hun persoonlijke voorkeuren te herkennen.
  • De teamontwikkeling wordt uitgebreid met de ontwikkeling van individuele competenties.
  • Verhoogt de productiviteit en effectiviteit op zowel individueel als collectief niveau

Met vertrouwen naar resultaat

Tijdens de teamtrainingen werken wij onder andere met het teamontwikkelingsmodelen van Tuckman en Lencioni. Hierbij staat het creëren van onderling vertrouwen centraal en ontstaat er een team waar teamleden elkaar feedback durven geven én ontvangen, er een onderlinge betrokkenheid is ten aanzien van het gezamenlijke doel, teamleden verantwoordelijkheid nemen voor eigen werk maar ook elkaar helpen en er focus is voor het gezamenlijke doel.

De training Insights Discovery is voor teams die beter willen samenwerken en hun talenten, kwaliteiten en energie optimaal willen inzetten.

SMART Organized biedt haar diensten Incompany aan. Alle trainingen kunnen wij binnen uw organisatie uitvoeren. Ook is het mogelijk om op de locatie van SMART Organized een training te volgen.

De trainers van SMART Organized zijn Insights Discovery geaccrediteerd. Dit betekent dat wij gekwalificeerd om workshops te faciliteren, mensen te coachen en Discovery profielen mogen terugkoppelen.

Klanten SMART Organized:

Offerte aanvragen?Offerte aanvragen of meer weten over Insights Discovery? Vul het contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Wij respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om.