• Insights geaccrediteerde practitioners
 • Meer dan 8 jaar ervaring met Insights
 • Gemiddelde beoordeling: 8,7

Open Inschrijving

Training Insights Discovery®

"Een eerste kennismaking"

Nu voor € 399,- € 199,-!

Met de Insights Discovery® training krijg je meer inzicht in jezelf, inzicht in anderen en tools voor betere communicatie. Je gaat naar huis met een persoonlijk Insights Discovery® profiel en waardevolle (nieuwe) inzichten die je direct kunt toepassen in de praktijk!

Wat levert het jou op?
 • Een persoonlijk Insights Discovery® profiel (t.w.v. € 199,-)
 • Meer inzicht in jouw eigen persoonlijke effectiviteit
 • Praktische handvatten hoe jij jouw kwaliteiten optimaal kan inzetten
 • Inzicht in hoe jouw persoonlijke voorkeur van invloed is op jouw werk en privé
 • Tips voor effectieve communicatie met anderen
 • En nog veel meer nuttige en praktische tips die je direct kunt toepassen
Over de training

Ben jij benieuwd hoe jij op anderen overkomt? Hoe je nog beter kunt afstemmen en verbinden met anderen en je eigen persoonlijke effectiviteit een boost kan geven? 

Tijdens deze kennismakingstraining van Insights geven wij je kaders om meer inzicht te krijgen in jezelf en helpen we je te werken aan jouw eigen persoonlijke effectiviteit en groei. Dit doen wij met behulp van de krachtige ‘kleurentaal’ van Insights Discovery®.

Deze dag ga je aan de slag met je persoonlijk profiel met behulp van interactieve opdrachten. Dit geeft je waardevolle (nieuwe) inzichten en de opgedane kennis kun je direct toe passen in de praktijk. Kortom, een dag vol met tips en inspiratie!

Onderwerpen:

Tijdens deze training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • Persoonlijke Effectiviteit in vier stappen
 • Inzicht in kwaliteiten en valkuilen
 • Inzicht in communicatievoorkeuren
 • Afstemmen en Verbinden met je omgeving

En: Je ontvangt jouw persoonlijk Insights Discovery® profiel!

"Ik heb geleerd wat mijn sterke en zwakke eigenschappen zijn en hoe je deze kunt inzetten, in de omgang met andere mensen."
Deelnemer Insights Training
"De training heeft er voor gezorgd dat ik gemakkelijker een gesprek aan ga en mijn collega`s beter heb leren kennen."
Deelnemer Insights Training
"Ik heb meer inzicht gekregen in de verschillende type mensen, waardoor ik bewuster kan afstemmen met mijn team".
Deelnemer Insights Training
Praktische informatie:

Data
Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data gepland. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Locatie

SMART Organized
Grotestraat 26 Goor

Beschikbare plekken

Er is plek voor 14 personen per trainingsdag, aanmelding is op basis van open inschrijving. 

Investering in jezelf €199,- 

Deze training is nieuw in ons aanbod en daarom nú voor maar € 399,- €199,- (exclusief btw). De dag zelf, lunch en versnapering is inclusief deze prijs.
Jij betaalt dus alleen voor jouw persoonlijk Insights Discovery profiel én beleeft een onvergetelijke dag!

Locatie:

SMART Organized
Grotestraat 26
7471 BP Goor

Onze trainers

Roland Ridder

Roland heeft in de ingenieursbranche veel ervaring omgedaan met proces- en projectmatig werken, waarbij hij er in zijn functie als Adviseur en Projectmanager altijd op gericht was om taakgerichte technische en commerciële doelstellingen te vertalen naar een mensgerichte wijze van communicatie, samenwerken en ontwikkeling. Zijn mens- en relatiegerichte benadering en interesse voor persoonlijke- en teamontwikkeling heeft ertoe geleid dat hij vervolgens de opleiding tot Professioneel Coach heeft afgerond en als zelfstandige ondernemer is gestart. Vanuit die rol heeft hij tevens een aantal jaren binnen een ondernemerscentrum startende ondernemers gefaciliteerd en begeleid als aanjager en directeur.

Bettina Vrielink

Bettina luistert en hoort ook wat er niet hardop gezegd wordt. Ze weet boeiend en fascinerend haar verhaal over te brengen. Bettina is niet bang om met humor mensen tot openheid uit te nodigen; registreert en verwerkt daarbij de reacties van anderen. Ze heeft de capaciteit om een visie in resultaten te transformeren. Helpt anderen voor zichzelf te denken, zich te ontdoen van belemmeringen en zijn/haar verborgen potentieel aan te boren. Bettina ziet het leven als een symbolische reis en speelt een pragmatische rol om anderen daarop te begeleiden. Bettina is als oprichter en directeur de drijvende kracht achter het duurzame succes van SMART Organized.

Liane van Dijkhuizen

Liane deed haar internationale ervaring op in Zwitserland en Italië als Wellness Manager en Reisleidster. Na terugkomst in Nederland werkte ze bij diverse multinationals als Sales-medewerker, Teammanager en Officemanager. Daarnaast werkte ze als trainer en ontwikkelde ze zich verder met diverse opleidingen zoals: de MER aan de Saxion Hogeschool, de accreditatie voor Insights Discovery®, de opleiding tot professional Organizer en de opleiding tot life coach.

Over Insights Discovery®

Insights Discovery® is begin jaren ‘90 ontwikkeld door Andrew en Andy Lothian. De theorie is gebaseerd op het werk van Carl Gustav Jung. Jung ging ervan uit dat elk mens uniek is, maar bepaalde diep gewortelde psychologische voorkeuren heeft, die elk mens een bepaalde kijk op situaties geven. Het gedrag dat voortkomt uit deze voorkeuren bepaalt de wijze van communiceren, het nemen van besluiten, samenwerking, leidinggeven, et cetera. Insights Discovery® geeft inzicht in deze persoonlijkheidsvoorkeuren. De methode kan individueel of op een team toegepast worden

De trainers van SMART Organized zijn Insights Discovery geaccrediteerd. Dit betekent dat wij gekwalificeerd om workshops te faciliteren, mensen te coachen en Discovery profielen mogen terugkoppelen.

Al meer dan 8 jaar helpt SMART Organized Leidinggevenden en Professionals succesvol te zijn vanuit eigen kracht en talent.

Contactgegevens:

 • 0547 - 70 02 13
 • info@smartorganized.nl
 • Grotestraat 26, Goor