individuele inschrijving

Outdoor workshop
'buiten naar binnen'

In de natuur jezelf even stilzetten en richting bepalen

Ga mee naar 'buiten' en (her)ontdek de 'binnenkant' van jezelf!

Graag nemen wij je mee terug naar jouw basis in deze unieke outdoor workshop,
waar ruimte is voor ontspanning en reflectie. 

Tijdens deze training gebruiken we buiten zijn en bewegen, om jou dichterbij jezelf te krijgen. Met als resultaat meer energie en ruimte in je hoofd, zodat jij jouw vraagstukken en uitdagingen van vandaag de dag aan kan gaan. 

We brengen je letterlijk en figuurlijk in beweging! 
Persoonlijk en inhoudelijk afgestemd op actuele thema`s en waar jij als persoon dagelijks mee te maken hebt.

In deze onzekere tijd is iedereen wel een keer gespannen of bezorgd. De gevolgen hiervan zijn voelbaar in de samenleving, waarbij veel van een ieder gevraagd wordt. Het valt niet altijd mee om jezelf aan te passen in deze sterk veranderende maatschappij.

Juist nu, in tijden van collectieve stress en verandering, is het dan van belang om te blijven investeren in jezelf. Hierbij kun je jezelf de vraag stellen: “hoe blijf ik dicht bij mijzelf of kan ik meer mezelf zijn”. 

Misschien herken je dat:

  • je stress en spanning ervaart;
  • je onrustig wordt van veranderingen;
  • je onzeker bent over de toekomst (werk en privé);
  • je de balans mist tussen in- en ontspanning;
  • je weinig aandacht besteed aan eigen gezondheid en vitaliteit;
  • je vermoeid bent en weinig energie hebt.


Om hier aandacht aan te besteden en antwoorden op te vinden hebben we
de outdoor workshop ‘buiten naar binnen’ ontwikkeld.

Workshop 'buiten naar binnen'

Tijdens een (metaforische) wandeling van circa 4 uur door de omgeving van landgoed Twickel, brengen we je letterlijk en figuurlijk in beweging. Hierbij staan we stil bij de onderwerpen zoals hiernaast aangegeven en thema`s die nu spelen in jouw persoonlijk leven. 

Naast de inbreng van onze eigen expertise als coaches en jullie eigen persoonlijke bijdrage, maken we gebruik van de elementen en de natuur als spiegel en leeromgeving om je vraagstukken en antwoorden visueel en concreet te maken.

Met behulp van (bewustzijns)oefeningen en opdrachten zal je stap voor stap dichter bij jouw kern komen. De wandeling in de natuur nodigt uit voor verstilling en aandacht voor lichaam en geest. 

Zet jij de eerste stap en ga je mee? Investeer een dagdeel in jezelf en ontdek wat ‘buiten’ voor jouw ‘binnen’ kan opleveren. 
We zien je aanmelding met belangstelling tegemoet.

Wat levert het je op?

"Als we alleen op zonnige dagen wandelen bereiken we nooit onze bestemming".

~ Paulo Coelho ~

Kosten en praktische informatie

Data workshops (open inschrijving)

17 juni 2022

09.00 - 13.30 uur

Houtzagerij Twickel – Delden

Voordelen van bewegen in de natuur!

"Wie de herfst niet toelaat, komt nooit tot een lente".

~ Paul de Blot ~

Locatie

De start van de outdoor training vindt plaats bij Houtzagerij Twickel in Delden. Deze locatie bevindt zich in het landelijke buitengebied van Twente en maakt onderdeel uit van het landgoed Twickel. Een cultuurlandschap waarin bossen met eeuwenoude eiken, heidevelden en vennen, akkers en weilanden omzoomd met houtwallen elkaar afwisselen.

Deze prachtige omgeving geeft het gevoel echt weg van alle drukte te zijn en heeft al menig bezoeker geïnspireerd.

Onze trainers

ROLAND RIDDER

COACH

Mijn naam is Roland en sinds 2017 met veel plezier en inspiratie werkzaam voor SMART Organized. Ik ben graag een betrokken gesprekspartner. Kernwaarden als vertrouwen, verbinding, verdieping en verandering neem ik mee in de begeleiding van personen, teams en organisaties. In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan in de ingenieursbranche op gebied van proces- en projectmatig werken. In mijn functie als adviseur en projectmanager was ik er op gericht om taakgerichte technische en commerciële doelstellingen te vertalen naar een mensgerichte wijze van communicatie, samenwerken en ontwikkeling. Mijn mens- en relatiegerichte benadering en interesse voor persoonlijke- en teamontwikkeling heeft ertoe geleid dat ik de opleiding tot professioneel coach een aantal jaren geleden heb afgerond en als zelfstandige ondernemer ben gestart. Vanuit deze rol heb ik tevens een aantal jaren binnen een ondernemerscentrum startende ondernemers gefaciliteerd en begeleidt als aanjager en directeur. Nu zet ik deze kennis in om anderen te helpen in bewustwordingsprocessen op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling. Ik doe dit graag op een organische en natuurlijke manier, waarbij ik graag gebruik maak van metaforische elementen voor inzicht en beeldvorming. 

‘Vooruitgang bereik je door even bewust stil te staan. Te kijken waar je nu staat en dan zelf richting te kiezen’.

Bettina Vrielink

COACH

Mijn naam is Bettina, oprichter en drijvende kracht achter het succes van SMART Organized. Ik luister en hoor ook wat je niet hardop zegt. En ben niet bang om je met humor tot openheid uit te nodigen. En help jou om voor jezelf te denken, je te ontdoen van belemmeringen en je verborgen potentieel aan te boren. In mijn werk bij vorige werkgevers heb ik ervaren dat veel mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken, met stress als resultaat. Dát was mijn motivatie om in 2012 te starten met SMART Organized. Met de succesvolle training SMART Plannen & Organiseren hebben we in de afgelopen jaren honderden mensen geholpen. In de jaren daarna hebben we ons als trainings- en coachingsbureau verder doorontwikkeld. Inmiddels trainen en coachen we al meer dan 10 jaar teams en individuen op alle lagen binnen organisaties met behulp van o.a. Insights Discovery. Mijn eigen persoonlijke groei- en ontwikkeling staat ook niet stil. In de afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd ter ondersteuning van mijn professie als trainer en coach. Zo heb ik in 2018 o.a. de opleiding transformatief coach afgerond, waarin ik krachtige methoden aangereikt heb gekregen om anderen niet alleen op mentaal maar ook op fysiek en emotioneel niveau te kunnen begeleiden. 

‘Als je keuzes maakt en focust op wat jij belangrijk vindt, dan wordt je leven zoveel makkelijker’.