Over ons

“Creating Your Success!”

Dát is waar SMART Organized voor gaat. Al meer dan 5 jaar helpt SMART Organized  mensen bewuster om te gaan met werk en tijd. Zodat je zelf de regie kunt houden en de juiste keuzes kunt maken voor het team, de organisatie en jezelf. We zijn een organisatie voor zowel professionals als voor mensen die privé in de knoop komen. We opereren vanuit een passie voor de mens en hebben de ambitie om voorop te lopen in trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Met plezier, maar ook met een kritische blik weten onze trainers het beste bij elk mens naar boven te halen.

“Professional organizing, time management en inzicht in jezelf zijn de sleutels tot succes op ieder vlak!”

Als specialist op het brede terrein van zowel persoonlijke, team, leiderschap als sales effectiviteit kunnen wij snel en adequaat voorzien in iedere vraag op elk niveau. Wanneer je een manager, leidinggevende of professional bent, en je wilt meer uit jezelf of je team halen, kan SMART Organized je helpen.

Kernwaarden SMART Organized

Smart Organized reikt sleutels aan waarmee mensen vanuit zelfregie succesvol worden in werk en leven. Ze hebben overzicht en beschikken over (meer) assertiviteit. Want, mensen gaan denken en handelen vanuit hun EIGEN waarden. Smart Organized is de schakel in dit proces.

Kwaliteit leveren
No Nonsense
Eerlijk en oprecht
Praktisch
Open communicatie
Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures

Kennis met ons maken?