Testimonials

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures

“Ik moest even wennen aan de “mailmomenten”. Ik betrapte me er telkens weer op om even te spieken in de inbox. Maar dat was een kwestie van wennen, ik systeem werkt heel goed voor mij. Ik ben erg enthousiast en er van overtuigd dat het voor mij gaat werken!”

John Cents
Organisatiedeskundige, Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

“Ik kijk met een zeer tevreden gevoel terug op de trainingsdag. Ik heb voor mijn gevoel nu ook tijd over. Heerlijk, maar ook even wennen.”

Louise Ellenkamp
Regiomanager, Humanitas onder dak

“Ik heb Bettina meerdere malen succesvol ingeschakeld bij mijn opdrachten, waarbij de kernvraag lag op het vlak van organiseren van de werkplek. Hierbij wist Bettina feilloos binnen korte tijd de werkzaamheden van de werknemer zodanig te structuren dat er meer overzicht en rust ontstond. Ze is daadkrachtig, to-the-point en gaat integer om met de persoonlijke en organisatievraagstukken. Aan het einde van een training hebben de medewerkers bruikbare tools in handen om direct toe te passen. Vraagstukken die uit de training naar voren kwamen, communiceert ze in een overzichtelijk advies richting opdrachtgever. Ik kijk er naar uit om vaker samen te werken.”

Monique Kappert
Eigenaar , Octopunt verandermanagement

“Waar Bettina goed in is, is op een simpele manier de meest voorkomende tijdvreters en efficiëntieverslinders te distilleren. Door het traject met Bettina heb ik hierdoor weer tijd gekregen voor mijn eigenlijke werkzaamheden.”

Focco Prins
License Manager, Fides BV

“Via mijn werkgever (Fokker) kreeg ik de mogelijkheid om een time management cursus te volgen van Bettina. Even heb ik getwijfeld; ik dacht dat ik alles netjes voor elkaar had, maar laten we het eens proberen.

Na een volledige dag samen met Bettina mijn agenda en mijn werkzaamheden te hebben georganiseerd, was ik verbaasd wat er allemaal nog te verbeteren was!! Ik “organiseer” nog steeds zoals ze me het heeft geleerd, en dit geeft me tot op de dag van vandaag meer rust dan voorheen. Bijvoorbeeld; op vaste tijden de mails lezen en welke niet direct kunnen worden beantwoord netjes in de tijd wegplannen.”

Hendrik Seip
Teamleider, Autoclaves bij Fokker Aerostructures B.V.

“Bettina is een gedreven Organizer én ondernemer. Ze is een inspirerende persoonlijkheid en is doelgericht in wat ze doet. Bettina is een topper!’

Germo Bekendam
Eigenaar, Organizing Works B.V.

“Mijn Smart Organized training was een zeer intensieve, confronterende dag, maar bijzonder waardevol voor mij. Persoonlijk spreekt de aanpak van de training van Bettina mij bijzonder aan. Je loopt direct door alle email en documentatie heen en pakt ze direct aan. De werkmethode wordt je zo snel eigen. Achterstanden in werk worden inzichtelijk en direct in acties geplaatst. De werkdruk wordt niet minder, maar op deze wijze wordt mij wel beter inzichtelijk hoe mijn week er uit ziet en dat ik ruimte moet creëren en prioriteit moet stellen voor activiteiten die ik gedaan wil hebben. Ook leer ik nu verder vooruit kijken hoe mijn planning eruit ziet, om zo beter te kunnen anticiperen op drukke perioden. Al het werk is nu ingepland in acties, en het geeft rust dat alles gepland staat, niets vergeten wordt. Bovendien is mijn inbox aan het einde van de dag leeg/ op orde en zo kan ik een werkdag op een veel fijnere manier afsluiten”

Carolien van der Goes
Fides, Productmanager

‘Ik ben blij met de training die ik gevolgd heb bij Bettina. Vooral mijn mail “plannen” werkt echt goed. Het geeft inderdaad vooral rust, dat je weet wat je wanneer te doen staat en dat alles wat er ligt een plekje in de planning heeft. Ik werk nu een stuk efficiënter. Ik heb nog wel vaak de neiging om tussendoor de mail te doen, maar dat gaat steeds beter. Het werpt nu al zijn vruchten af, dus kan alleen nog maar beter worden. Nogmaals bedankt voor de training en vooral ook de manier waarop! Het heeft me weer een stukje verder geholpen en zekerder gemaakt!’

Edward Hofstede
Verkoopleider, Woodvision

‘Kwaliteit, persoonlijke interesse en een professionele coach. Dat zijn voor mij de drie kernwoorden die Bettina beschrijven gedurende onze samenwerking. In 2012 heb ik meerdere malen gebruik gemaakt van haar expertise ter complementering van onder andere ons “leadership development programma”. Bettina heeft in deze periode van de organisatieverandering een belangrijke rol gespeeld en mede vorm gegeven aan de nieuwe rol van leiders binnen het bedrijf’.

Tom Kleizen
(Interim) HR Business Partner, KPN (via Yacht)

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?