over

SMART Organized

Bij SMART Organized geven wij leidinggevenden en professionals de regie over hun eigen succes, zodat zij meer vrijheid en vervulling in hun werk en leven ervaren. We geven je inspiratie, kennis en kunde en je krijgt inzichten, enthousiasme en de intrinsieke motivatie om je uitdagingen aan te gaan en te overwinnen.

Over SMART Organized

SMART is in onze bedrijfsnaam de afkorting van Self Management and Reflective Thinking (zelfmanagement en reflectief denken).

Jij staat aan het roer van je eigen leven en je vaart je eigen koers naar succes. Daarbij kijk je kritisch naar jezelf: je doorgrondt en herkent je eigen bewuste en onbewuste gedrag en gedachten, met als doel om jezelf te ontwikkelen. Je houdt jezelf dus een spiegel voor.

SMART Organized staat natuurlijk ook voor slim organiseren. Ga bewuster om met je werk en tijd en maak de juiste keuzes voor jezelf, je team en je organisatie.

Wij helpen je bij het maken van je keuzes op gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling, leiderschap, sales en effectiviteit. Weet je nog, die spiegel die jij jezelf voorhoudt? Die reiken wij je graag aan.

Waar wij voor staan

Respect We werken samen op basis van vertrouwen en elkaars kennis en kunde, zodat we op een gelijkwaardig niveau met elkaar kunnen communiceren.

Open communicatie We communiceren direct, bondig en to-the-point. We praten er niet omheen, maar we gaan er samen doorheen.

Veranderbereidheid Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. Wij geven je de tools, jij gaat er zelf mee aan de slag.

Praktisch Theorie is mooi, maar praktische handvatten zijn beter. Creëer je eigen succes met tools die aansluiten bij jouw praktijk.

Kwaliteit We tillen jouw kwaliteit naar het hoogste niveau en dat eisen we ook van onszelf. Daarom blijven we onszelf ontwikkelen met scholing en intervisie.

Onze kernwaarden

"Succes is niet voor altijd, falen is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt"

~ Winston Churchill ~

Locatie