workshop met open inschrijving

'SMART Plannen & Organiseren'

Zorg voor meer balans en overzicht in Coronatijd

Herken je dat gevoel?

Ik wil weer rust en overzicht!

De coronaperiode is een spannende en hectische tijd, waarbij de gevolgen voor de hele samenleving voelbaar zijn. Voor veel bedrijven, ondernemers, zelfstandigen en werknemers kwam het onverwacht en werd veel van een ieder gevraagd. 

De één schiet in de actiemodus, de ander krijgt last van stress en onrust, en weer een ander leeft door alsof er niets aan de hand is. We reageren allemaal anders en dat heeft invloed op hoe we omgaan met ons werk, communicatie, met afleidingen en prioriteiten stellen. 

In deze hectische en uitdagende tijd, waarin alles onder druk lijkt te staan heb je dan mogelijk behoefte aan overzicht en structuur in het nieuwe normaal.

Daarom bieden we speciaal voor de jou de workshop ‘SMART Plannen & Organiseren’
aan (nu tijdelijk met €100,- korting!). 

Persoonlijk, doelgericht, praktisch en inhoudelijk afgestemd op die thema`s waar jij als professional dagelijks mee te maken hebt en meer grip op wilt hebben. 

Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden meer overzicht en rust te krijgen in hun (thuis)werk, daarom is deze training op basis van open inschrijving. Tijdens deze één-daagse workshop ga jij samen met andere professionals concreet en praktisch aan de slag met je eigen agenda en planning met concreet resultaat!

De workshops worden verzorgt op een prachtige locatie in het buitengebied van Lochem, waar de buitenlucht en de landelijke omgeving bijdragen om even afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en te verdiepen in persoonlijke groei.

Wat levert het jou op?

"Pak iets aan voordat het een probleem is. Schep orde voordat de chaos intreedt."

- Lao-Tse -

Neem weer regie over je werkzaamheden en schrijf je nu in!

Data workshops

03 september 2020

13:00 - 17:00 uur

Villa Lochem

24 september 2020

09:30 - 17:00 uur

Villa Lochem

01 oktober 2020

09:30 - 17:00 uur

Villa Lochem

06 oktober 2020

09:30 - 17:00 uur

Villa Lochem

22 oktober 2020

09:30 - 17:00 uur

Villa Lochem

27 oktober 2020

09:30 - 17:00 uur

Villa Lochem

Kosten en praktische informatie

Workshops voor teams of organisaties?

Heb je belangstelling om deze workshop met je team te organiseren, vraag dan hier voor de mogelijkheden.

Locatie

Onze trainingen en workshops worden gegeven op de locatie ‘Villa Lochem’.
Deze bevindt zich in het landelijke buitengebied van Laren en grenst aan het landgoed Ampsen

Deze prachtige locatie geeft het gevoel echt weg van alle drukte te zijn en heeft al menig bezoeker geïnspireerd. 

Onze trainers

Liane van Dijkhuizen

Liane deed haar internationale ervaring op in Zwitserland en Italië als Wellness Manager en Reisleidster. Na terugkomst in Nederland werkte ze bij diverse multinationals als Sales-medewerker, Teammanager en Officemanager. Daarnaast werkte ze als trainer en ontwikkelde ze zich verder met diverse opleidingen zoals: de MER aan de Saxion Hogeschool, de accreditatie voor Insights Discovery®, de opleiding tot professional Organizer en de opleiding tot life coach.

Bettina Vrielink

Bettina luistert en hoort ook wat er niet hardop gezegd wordt. Ze weet boeiend en fascinerend haar verhaal over te brengen. Bettina is niet bang om met humor mensen tot openheid uit te nodigen; registreert en verwerkt daarbij de reacties van anderen. Ze heeft de capaciteit om een visie in resultaten te transformeren. Helpt anderen voor zichzelf te denken, zich te ontdoen van belemmeringen en zijn/haar verborgen potentieel aan te boren. Bettina ziet het leven als een symbolische reis en speelt een pragmatische rol om anderen daarop te begeleiden. Bettina is als oprichter en directeur de drijvende kracht achter het duurzame succes van SMART Organized.