Mind full of Mindful

Hoe krijgen we ruimte om na te denken?

[vc_row gap=”35″ css=”.vc_custom_1491471097822{margin-right: 35px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-9 vc_col-md-9″ css=”.vc_custom_1491470911741{margin-right: 50px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full”][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%23000000″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Je hebt geen tijd nodig. Wat heb je wel nodig? Juist! Psychische bandbreedte. Want met alleen maar extra tijd kom je er niet.
Krijg je twee uur extra? Die verspil je gegarandeerd. Als je wel psychische bandbreedte hebt dan kun je bijvoorbeeld in de twee minuten dat je in een lift staat een gaaf idee krijgen. SMART Organized helpt jou graag om niet alleen een goed idee te krijgen, maar deze ook uit te voeren door het idee in een systeem te zetten.

Hoe krijgen we ruimte om na te denken?

Psychische bandbreedte, de ruimte om na te denken. Hoe krijgen we die? Wat nu vaak gebeurt is dat deze ruimte, ofwel onze creatieve energie, wordt gebruikt om in te halen.  We onthouden, maken lijstjes en proberen zoveel mogelijk te ‘managen’. Alle details en dingen in het leven van mensen  blijven in hun psychische brein, terwijl daar een systeem voor is.

Sublime stress als adder onder het gras

Als er geen crisis is, ben je in je hoofd vaak bezig met alles wat er nog gedaan moet worden. Dit heet sublime stress. Uiteindelijk heb je dan te weinig tijd, doordat alle tijd én energie opgaat aan het onthouden in plaats van het doen van dingen.

Hoelang duurt het voordat je een creatief idee hebt? Zero time.

Hoelang duurt het voor je geïnspireerd raakt? Zero time.

Hoelang duurt het voordat je een kans herkent en grijpt? Zero time.

Ruimte om jezelf te zijn

Je hebt focus in het hier en nu nodig. Het is zonde om je mind te gebruiken om zaken op te stapelen én uit de weg te gaan. Stel nou dat je al jouw ideeën kunt realiseren? Precies dáár zit ongekend potentieel. Laat ons je helpen deze informatie in een systeem te zetten en jou de ruimte terug te geven in je hoofd.  Resultaat? Ruimte om jezelf te zijn. Dat betekent:

  • kansen pakken die je tegenkomt
  • creatief zijn
  • in je kracht komen.

Don’t keep it in your head, maar zet het om in handelen en doe je voordeel ermee! Het creëert rust in je hoofd en veel kansen voor  de toekomst. It’s up to you! De eerste stap is zo gezet. Echt.[/vc_column_text][stm_post_bottom][vc_separator][vc_custom_heading text=”Gerelateerde artikelen” font_container=”tag:h4|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][stm_news posts_per_row=”4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][stm_sidebar sidebar=”1573″][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email