Insights Discovery Sales

Doe jij wel wat je belooft?

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Hoe help je jouw mensen om sneller en effectiever een relatie met klanten op te bouwen? Hoe help je ze om elke stap in het salesproces beter te laten verlopen? Sales en customer serviceteams verdienen een eigen benadering om de kwaliteit van hun klantcontact te verbeteren. We kunnen mensen laten zien en laten begrijpen hoe verschillende klanttypes het contact kunnen ervaren, zodat relaties gericht kunnen worden versterkt.

Unieke voorkeuren

Je draagt jouw kleurrijke voorkeuren altijd met je mee, waar je ook bent en wat je ook doet. Alle vier de kleuren bieden, ook in een verkoopcontext, unieke kwaliteiten. Je kunt elke kleur specifiek inzetten om jouw verkoopaanpak af te stemmen en zo te zorgen voor een maximale impact.

Insights Discovery Sales profiel

Het Insights Discovery profiel is uit te breiden met het extra ontwikkelgebied Sales. Hiermee krijg je meer inzicht in de kwaliteiten en ontwikkelgebieden in jouw eigen verkoopstijl en kleurrijke handvatten om beter verbinding met de klant te maken en effectiever te worden gedurende het hele verkoopproces.

Het verkoopmodel van Insights Discovery

1. voordat de verkoop begint
2. behoefte identificeren
3. voorstel maken
4. omgaan met weerstand
5. commitment winnen
6. relatiemanagement

Tijdens de fases van dit verkoopmodel is het van belang de kleurrijke benadering te kiezen die het beste aansluit bij de voorkeur van de klant en is daarom bepalend voor de effectiviteit van de verkoopinteractie. Om dit te kunnen toepassen is het van belang om eerst een beeld te hebben van jezelf en van je kleurrijke voorkeuren. Daarna kun je een beeld gaan vormen van de persoon waarmee je zaken doet en overgaan tot een effectievere manier van verkopen.

Stap 1: Inzicht in jezelf en jouw persoonlijkheidsstijl
Stap 2: Inzicht in anderen; herken en waardeer de onderlinge verschillen
Stap 3: Leer om effectiever af te stemmen en verbinding te maken
Stap 4: Onderneem, actie en breng het geleerde in praktijk

Wat kun je hiermee bereiken?

  • Salesprofessionals die hun kracht inzetten voor een succesvolle verkoop
  • Beheersen van verschillende verkoopstijlen
  • Ontwikkelpunten van salesprofessionals worden omgezet in verkoopsuccessen
  • Nieuwe inspiratie in je salesteam
  • Sterke klantrelaties
  • Meer verkoopomzet

Ben je geïnspireerd en wil je meer weten hoe je succesvoller verkoopt? Kijk eens op https://smartorganized.nl/services/sales-effectiviteit

Denk je dat dit artikel interessant is voor iemand in je netwerk? Deel het dan gerust![/vc_column_text][vc_separator][vc_custom_heading text=”Gerelateerde artikelen” font_container=”tag:h4|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][stm_news posts_per_row=”4″][stm_sidebar sidebar=”1573″][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email