Insights Discovery Coaching

Meer inzicht in jezelf en anderen

In dit verdiepingstraject werken we met het Insights Discovery-model. Dit model staat garant voor inzicht in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen. Je leert hoe je kracht kunt winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen. En hoe je meer inzicht in jezelf en in anderen kunt krijgen. Na de terugkoppeling van je persoonlijke profiel gaan we in een aantal coaching-sessies verdieping zoeken in je kwaliteiten, krachten en ontwikkelpunten. Afhankelijk van je behoefte stellen we het aantal sessies samen vast. Ontdek je eigen persoonlijke effectiviteit in een 1-op-1-sessie!

 • Aanvullende coaching aan de hand van het traject Persoonlijk profiel Insights Discovery basis
 • Ontdekken welke vaardigheden je kunt ontwikkelen
 • Meer zelfinzicht en inzicht in anderen
 • Meer zelfvertrouwen
 • Effectiever werken & communiceren
 • Waarderen van sterke en zwakke punten

Mogelijke invalshoeken:

 • Work- life balance: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe ga ik dit bereiken?
 • Leiderschapstraject voor managers/leidinggevenden: Inzoomen op leiderschapsvaardigheden en coachen op competenties. Denk hierbij aan ondernemerschap, relationele sensitiviteit, samenwerken, resultaatgericht leidinggeven.
 • Leiderschapstraject voor de professional: Hierbij word meer ingezoomd op de professional en het nemen van leiderschap in eigen werk. Bijvoorbeeld iemand die ‘vast’ zit en voortdurend loopt te klagen en hierdoor een slecht imago krijgt met alle gevolgen van dien.

Insights Discovery

Deze training is een verdieping op het traject Insights Discovery Basis.
Voorafgaand aan de training vul je online een vragenlijst in. Hieruit komt een uniek, persoonlijk persoonlijkheidsprofiel naar voren. Op deze manier komen de individuele kwaliteiten, krachten en ontwikkelpunten in beeld. Deze sessie duurt 3 uur. We koppelen het persoonlijkheidsprofiel naar je terug en geven je inzicht in al je mogelijkheden. Vervolgens gaan we een coachingstraject in om via je persoonlijke profiel al je mogelijkheden te verkennen en je krachten in te zetten.

Ondernemers en professionals die:

 • Meer diepgang willen
 • Behoefte hebben aan coaching op maat
 • Echt een stap verder willen in hun ontwikkeling

Bij voorkeur werken wij incompany. In overleg bepalen we de data. Het aantal coachingssessies is afhankelijk van je behoefte. Die stellen we samen vast. 

Meer weten over deze training?

Wil je een gezondere work-life-balance? Meer weten over je individuele kwaliteiten, krachten en ontwikkelpunten? En wil je hierop gecoached worden? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor dit unieke traject.

Trainingen Persoonlijke effectiviteit:

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures