Insights Discovery – Persoonlijk Profiel –

Meer inzicht in jezelf en anderen

In dit traject werken we met het Insights Discovery-model. Dit model staat garant voor inzicht in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen. Wij laten je graag zien en ervaren hoe je kracht kunt winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen. We helpen je meer inzicht in jezelf en in anderen te krijgen. Want dat is de basis van groei!

 • Meer zelfinzicht en inzicht in anderen
 • Meer zelfvertrouwen
 • Wezenlijke verandering in bedrijfsvoering en –cultuur
 • Effectiever werken
 • Effectiever communiceren
 • Waarderen van sterke en zwakke punten

Je ontvangt van ons een online vragenlijst die je voorafgaand aan het gesprek invult. De uitkomsten vormen een uniek, persoonlijk persoonlijkheidsprofiel. Op deze manier komen je individuele kwaliteiten, krachten en ontwikkelpunten in beeld.

De sessie duurt 3 uur. We koppelen het persoonlijkheidsprofiel naar je terug en geven je inzicht in al je mogelijkheden. Je ontvangt bij deze training aanvullende informatie en oefeningen zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen.

NOTE: Vanuit deze sessie kan de echte behoefte of leervraag van de klant naar boven. Is dit het geval dan is het mogelijk om het aan te vullen met een coaching traject. Het aantal sessies is per deelnemer verschillend afhankelijk van de problematiek.

Wil je meer verdieping en coaching, dan bieden we je dit optioneel aan in de Insights Discovery Coaching. Er kunnen verschillende invalshoeken zijn zoals;

 • Work- life balance (wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe ga ik dit bereiken?)
 • Leiderschapstraject managers/leidinggevende  inzoomen op leiderschapsvaardigheden (coachen op competenties. Denk hierbij aan ondernemerschap, relationele sensitiviteit, samenwerken, resultaatgericht leidinggeven)
 • Leiderschapstraject professional – hierbij word meer ingezoomd op de professional en het nemen van leiderschap in eigen werk. (bijvoorbeeld iemand die ‘vast’ zit en voortdurend loopt te klagen en hierdoor een slecht imago krijgt met alle gevolgen van dien).
 • Young potentials die willen ondekken welke ontwikkelpunten ze hebben
 • Ondernemers die hun ondernemersvaardigheden willen herontdekken
 • Professionals en medewerkers die meer eigen inzicht willen

Bij voorkeur werken wij incompany.

Meer weten over deze training?

Wil je graag meer weten over je individuele kwaliteiten, krachten en ontwikkelpunten?
Neem contact met ons op voor dit unieke traject.

Trainingen Persoonlijke effectiviteit:

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures