Plannen & Organiseren in Coronatijd

Krijg (weer) overzicht in deze bizarre tijd

Het kabinet heeft geadviseerd om thuis te werken als dat mogelijk is. Dat gaat veel mensen niet in de koude kleren zitten, want thuiswerken kan tot veel stress bij werknemers leiden. Burn-outs liggen op de loer. Vooral in deze corona tijd, waarin alles onder druk lijkt te staan heb je behoefte aan overzicht. De oplossing is niet sneller werken, maar slimmer werken.

Tijdelijke workshop met open inschrijving 

Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden meer overzicht en rust te krijgen in hun werk, daarom is deze training tijdelijk op basis van open inschrijving. Het is een eendaagse training met kleine groepen, zodat iedereen de juiste aandacht krijgt. Incompany is deze workshop ook mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.

 • Meer tijdswinst
 • Betere focus en resultaten
 • Regie over eigen tijd en werktijd
 • Goede balans tussen werk & privé
 • Meer werkplezier en minder werkdruk!

Voor de Workshop Plannen & Organiseren in Coronatijd werken we met de To Do Methodiek. Hierbij ligt de focus op het realiseren van een goede werkplanning (timemanagement). Doordat we de methodiek tijdens de training gelijk in de praktijk brengen krijg je direct resultaat. Tijdens de workshop maken we je bewust van je huidige manier van werken en stimuleren we een blijvende efficiënte werkwijze. Door de nieuw aangebrachte structuur zal er betere communicatie ontstaan, zowel intern als extern.

Je hebt het redelijk voor elkaar, maar ervaart de werkdruk de laatste tijd als een ‘struggle’. De meest belangrijke taken doe je, maar je kunt veel andere zaken (inclusief jezelf en je privéleven) niet altijd de aandacht geven die je graag zou willen. 

 • Iedereen die meer werkplezier en minder werkdruk wil
 • Iedereen die de regie terug wil over eigen tijd en werk
 • Iedereen die meer balans wil
 • Leidinggevenden die een gezonder werkklimaat voor alle werknemers willen (hier hebben we incompany trainingen voor, neem hiervoor contact met ons op.

De kosten van de workshop bedragen € 349,- (excl. 21% BTW) inclusief koffie, thee en een snack. De lunch dient zelf meegenomen worden.

De groepsgrootte is 6-8 personen, waardoor er veel aandacht is voor alle individuele deelnemers.

Je gaat naar huis met

 • Werkboek
 • ABC Organiseer werkboek
 • Ruimte in je hoofd
 • Meer werkplezier en overzicht

Data:

3 september: geef je hier op!

15 september: geef je hier op!

24 september: geef je hier op!

Neem contact met ons op voor de incompany mogelijkheden.

Meer weten over deze training?

Wil je graag meer weten over hoe je weer regie over eigen tijd en werk kunt krijgen en hoe je je werkplezier terug kunt vinden? Neem vandaag nog contact met ons op!

Trainingen Persoonlijke effectiviteit:

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures