SMART Workplace

We doen wat we beloven

Wil je een goed opgeruimde werkplek en al je informatie gemakkelijk terug kunnen vinden? Wij helpen je met de training SMART Workplace zodat je prettig en efficiënt kunt werken. Want als je niet meer hoeft te zoeken om te vinden en een opgeruimd gevoel hebt, kun je met meer succes werken!

  • Direct profiteren van een opgeruimde werkplek
  • Tijdwinst
  • Fysieke papierstroop op orde
  • Meer werkplezier en minder werkdruk
  • Georganiseerd fysiek archief
  • Opgeruimd bureau

RAPEC®-methode 

Wij werken met de RAPEC®- methode. RAPEC staat voor Relatie, Activiteiten, Planning & Prioriteiten, Email & Tijdvreters en Continuïteit. Daarom kijken we niet alleen op een praktische manier naar jouw werkomgeving, werkwijze en werkplanning, maar helpen we je ook om het beste uit jezelf te halen.

De training is praktisch van aard en bestaat uit twee stappen:

Stap 1

In de eerste module pakken we de werkplek aan als het gaat om opruimen, opbergen en efficiënt indelen. We gaan samen aan de slag en kijken  samen hoe kasten en bureaus ingedeeld kunnen worden. Ook helpt SMART Organized met het creëren van een effectief archief, met de indeling van je mappenstructuur en het behouden van een opgeruimd bureau.

Stap 2

Een opgeruimd gevoel staat centraal in de tweede module. We kijken samen heel praktisch naar de werkomgeving, werkwijze en werkplanning. Fysieke papieren zetten we om in concrete acties. Dat doen we niet door je te vertellen, hoe het moet, maar we gaan direct met je aan de slag.

  • Iedereen die efficiënter wil werken
  • Medewerkers met stapels papier op hun bureau
  • Iedereen die een opgeruimd gevoel wil hebben en behouden

De training kan op elk gewenst moment plaatsvinden, bij voorkeur op je eigen werkplek.

Meer weten over deze training?

Wil jij ook graag dat opgeruimde gevoel hebben en behouden? Wij helpen je verder!
Neem vandaag nog contact met ons op.

Trainingen Persoonlijke effectiviteit:

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures