Team effectiviteit (2-daagse)

We doen wat we beloven

Met het trainingsprogramma Teameffectiviteit laten we teams nog beter functioneren. Voorafgaand aan de training vullen de deelnemers online een vragenlijst in. Hieruit komt een uniek, persoonlijk profiel naar voren. Op deze manier komen de individuele kwaliteiten, krachten en ontwikkelpunten van elk teamlid in beeld. We koppelen alle individuele profielen, zodat inzichtelijk is hoe de meerwaarde van elk teamlid in het team zichtbaar wordt. Dit doen we aan de hand van Insights Discovery. Op deze manier kan een enorme winst behaald worden op het gebied van teameffectiviteit.

  • Individuele kwaliteiten, krachten en ontwikkelpunten inzichtelijk
  • Onderlinge afstemming en teamverbinding
  • Inzicht in gedrag en de impact van interactie met anderen
  • Optimale onderlinge samenwerking
  • Hogere productiviteit
  • Positief omgaan met confrontatie, conflicten, stress en druk
  • Inzicht in strategieën voor effectieve communicatie
  • Onderling vertrouwen als sterke basis

De 2-daagse training wordt gegeven over een periode van maximaal 3 maanden. Met de kleuren van Insights Discovery® ontdek je waar je als individueel teamlid jouw bijdrage aan het team kunt leveren. Wij werken praktijkgericht; concrete voorbeelden uit eigen of een vergelijkbaar team komen aan de orde. In de twee trainingsdagen werken we ook met opdrachten en oefeningen, zodat het geleerde direct in praktijk gebracht kan worden.

Bij voorkeur werken wij incompany; wil je liever op een inspirerende locatie trainen? Ook dat kan.

In overleg met je team bepalen we de data.

De training kan op elk gewenst moment plaatsvinden, bij voorkeur op je eigen werkplek.

Meer weten over deze training?

Wil je ook meer winst behalen met je team? Dan is deze training zeer geschikt voor jullie. Wij helpen je graag beter samen te werken en meer inzicht in jezelf te verkrijgen en uit anderen te halen. Neem contact op voor alle informatie over het trainingsprogramma.

Trainingen Team effectiviteit

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures