Bettina Vrielink

Contact gegevens

Specialisaties:
  • Professional Organizer
  • Insights Discovery Practioner
Opleidingen
  • Organizing Works
  • Insights Benelux

Bettina VrielinkManaging Director / Owner

In de 15 jaar die Bettina werkzaam was bij diverse werkgevers ontdekte ze dat ze in staat was veel werk te verzetten in weinig tijd. Ze merkte dat het maken van de juiste keuzes, niet voor iedereen even makkelijk was. Waardoor werkstress en druk ontstaan. Hierop besloot ze de opleiding Professional Organizer te volgen. Gevolgd door de accreditatie voor Insights Discovery®.

“Veel mensen ervaren keuzestress in alles wat ze doen, wat niet nodig is! Wanneer je keuzes maakt en focust op wat voor jou belangrijk is, wordt je leven zoveel gemakkelijker”

Bettina luistert en hoort ook wat er niet hardop gezegd wordt. Ze weet boeiend en fascinerend haar verhaal over te brengen. Bettina is niet bang om met humor mensen tot openheid uit te nodigen; registreert en verwerkt daarbij de reacties van anderen. Bettina heeft de capaciteit om een visie in resultaten te transformeren. Ze helpt anderen voor zichzelf te denken, zich te ontdoen van belemmeringen en zijn/haar verborgen potentieel aan te boren. Bettina ziet het leven als een symbolische reis en speelt een pragmatische rol om anderen daarop te begeleiden. Bettina is als oprichter en directeur de drijvende kracht achter het duurzame succes van SMART Organized.