Liane van DijkhuizenAccountmanager / Trainer

Liane van Dijkhuizen

Contact gegevens

Specialisaties:
  • Professional Organizer
  • Life coach
Opleidingen
  • Accreditatie Insights Discovery®
  • Professional Organizer
  • Life Coach
  • MER bij Saxion Hogeschool

Liane deed haar internationale ervaring op in Zwitserland en Italië, als Wellness Manager en Reisleidster. Na terugkomst in Nederland werkte ze bij diverse multinationals als Salesman, Teammanager en Officemanager. Daarnaast werkte ze als trainer en ontwikkelde ze zich verder met diverse opleidingen zoals: de MER aan de Saxion hogeschool, de accreditatie voor Insights Discovery®, de opleiding tot professional Organizer en de opleiding tot life coach.

“Een mens heeft alles in zich om te slagen, soms is er hulp of een spiegel nodig. Houd het simpel”

Liane brengt duidelijkheid en structuur aan in haar omgeving, op een positieve en praktische manier beïnvloed ze de mensen om haar heen. Ze bekijkt de mogelijkheden met een en frisse blik. Liane is in staat om ter plekke te improviseren. Liane beschikt over de capaciteit prettige ervaringen te genereren en te organiseren dit doet ze met haar toegewijde oog voor detail en haar goede gevoel voor humor.

Bekijk ook de profielen van:

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures