Merèl TimmerhuisPsycholoog, MSc.

Merel Timmerhuis

Contact gegevens

Specialisaties
  • Neurowetenschappen
  • Life-coaching
  • NLP
  • Voedingsdeskdundige
Opleidingen
  • Toegepaste Pyschologie
  • MSc in Human Factors Psychologie

Merèl heeft een achtergrond in Toegepaste Psychologie en is MSc in Human Factors Psychologie. Zij houdt zich bezig met neurowetenschappen, de werking van het brein en heeft cursussen gevolgd op het gebied van life-coaching, NLP en is voedingsdeskundige. De combinatie psyche, voeding en leefstijl is bepalend voor hoe je leeft en hoeveel je floreert. Deze aandachtsgebieden betrekt zij dan ook in alles wat zij doet.

“All problems are illusions of the mind. Never live with your problems, live and flow with the solutions! 

Merèl ziet het potentieel in nieuwe ideeën en daagt de gevestigde orde uit teneinde los te breken uit bestaande conventies. Ze helpt anderen vanuit een gevoel van compassie. En biedt graag waar nodig hulp aan. Ze onderneemt een dappere zoektocht in het onbekende, daarbij steunend op doorvoelde waarden als loyaliteit, eer en hoffelijkheid. Merèl weet anderen te boeien en facineren met wonderbaarlijke verhalen.

Bekijk ook de profielen van:

Kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een specifieke training of wil je graag weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

“Ik merk nu echt al het effect door de SMART Organized één-op- één training. Ik ben veel bewuster bezig met waar ik iets archiveer en plan mijn activiteiten meer. Ik heb mijn tijdsindeling en agenda beter voor ogen, plan zaken vooruit en handel mail sneller af. Ik heb echt wel “lucht” gekregen.”

Ingrid Blondeau
HR officer, Fokker Aerostructures