workshop met open inschrijving

'SMART Plannen & Organiseren'

Zorg voor meer balans en overzicht

Herken je dat gevoel?

Ik wil weer overzicht en rust!

We leven in een tijd waarin alles sneller moet dan voorheen. Het lijkt alsof we allemaal drukker zijn en vollere agenda’s hebben. Niet alleen in onze werkomgeving, maar ook privé hebben we tijd te kort. Dit heeft invloed op ons algemeen welbevinden en op de werksfeer en werkeffectiviteit. 

De één schiet in de actiemodus, de ander krijgt last van stress en onrust, en weer een ander leeft door alsof er niets aan de hand is. We reageren allemaal anders en dat heeft invloed op hoe we omgaan met ons werk, communicatie, met afleidingen en prioriteiten stellen. 

Dat vraagt om niet sneller te werken, maar om slimmer te werken. 

Workshop ‘SMART Plannen & Organiseren’

Persoonlijk, doelgericht, praktisch en inhoudelijk afgestemd op die thema`s waar jij als professional dagelijks mee te maken hebt en meer grip op wilt hebben. 

Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden meer overzicht en rust te krijgen in hun (thuis)werk, daarom is deze training op basis van open inschrijving. Tijdens deze één-daagse workshop ga jij samen met andere professionals concreet en praktisch aan de slag met je eigen agenda en planning met concreet resultaat!

De workshops worden verzorgt op onze locatie in Goor in het prachtige Twente,
waar de buitenlucht en de landelijke omgeving bijdragen om even afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en te verdiepen in persoonlijke groei.

Wat levert het jou op?

"Pak iets aan voordat het een probleem is. Schep orde voordat de chaos intreedt."

- Lao-Tse -

Neem weer regie over je werkzaamheden en schrijf je nu in!

Data workshops volgt

Kosten en praktische informatie

Workshops voor teams of organisaties?

Heb je belangstelling om deze workshop met je team te organiseren, vraag dan hier voor de mogelijkheden.

Locatie

Trainer

Bettina Vrielink

Mijn naam is Bettina, oprichter en drijvende kracht achter het succes van SMART Organized. Ik luister en hoor ook wat je niet hardop zegt. En ben niet bang om je met humor tot openheid uit te nodigen. En help jou om voor jezelf te denken, je te ontdoen van belemmeringen en je verborgen potentieel aan te boren. In mijn werk bij vorige werkgevers heb ik ervaren dat veel mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken, met stress als resultaat. Dát was mijn motivatie om in 2012 te starten met SMART Organized. Met de succesvolle training SMART Plannen & Organiseren hebben we in de afgelopen jaren honderden mensen geholpen. In de jaren daarna hebben we ons als trainings- en coachingsbureau verder doorontwikkeld. Inmiddels trainen en coachen we al meer dan 8 jaar teams en individuen op alle lagen binnen organisaties met behulp van o.a. Insights Discovery. Mijn eigen persoonlijke groei- en ontwikkeling staat ook niet stil. In de afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd ter ondersteuning van mijn professie als trainer en coach. Zo heb ik in 2018 o.a. de opleiding transformatief coach afgerond, waarin ik krachtige methoden aangereikt heb gekregen om anderen niet alleen op mentaal maar ook op fysiek en emotioneel niveau te kunnen begeleiden. 

‘Als je keuzes maakt en focust op wat jij belangrijk vindt, dan wordt je leven zoveel makkelijker’.