Inzicht in jezelf en anderen

Basisworkshop ‘Insights Discovery’

Carl Jung zei: “Alles wat ons in anderen interesseert, kan ons iets doen begrijpen over onszelf”.

Als professional ben je dagelijks bezig met de groei en de ontwikkeling van jezelf en je werkomgeving. Wanneer je je als mens bewust ontwikkelt, heeft dit positieve gevolgen. Je persoonlijke ontwikkeling geeft betekenis aan je leven en is van invloed op je omgeving. Jouw groei wakkert op zijn beurt ook weer veranderingen aan bij anderen. Ook kan persoonlijke ontwikkeling je in een flow doen geraken en een goede flow geeft veel voldoening en werkplezier.

Ben jij bezig met persoonlijke groei- en ontwikkeling en wil jij:

  • Inzicht krijgen in jouw unieke persoonlijkheid?
  • Jouw interpersoonlijke vaardigheden ontwikkelen?
  • Jouw communicatieve vaardigheden verbeteren?
  • Betere relaties, zowel persoonlijk als professioneel, creëren?

 

Inzicht in jezelf en anderen

Tijdens deze training ontvang je een persoonlijk profiel ‘Insights Discovery’. Het profiel geeft je een kader om meer inzicht in jezelf te verkrijgen en op basis daarvan je verder persoonlijk te ontwikkelen.

Daarnaast krijg je o.a. uitleg over de ‘kleurentaal’ van Insights. Er komen verschillende onderwerpen aan bod die gekoppeld zijn aan de verschillende hoofdstukken in het Insights profiel. Met behulp van je profiel krijg je oefeningen en/of opdrachten om zo te ervaren wat het profiel voor jou kan betekenen en ga je concreet aan de slag!

Wanneer je een goed beeld van jezelf hebt kun je ook beter effectieve strategieën ontwikkelen voor jouw interacties met anderen. Inzicht in de eigen kwaliteiten én beperkingen helpt je om dicht bij jezelf te blijven en bewuster te reageren op situaties en anderen.

 

Opmerking: de basistraining is een voorwaarde om deel te nemen aan de afzonderlijke themaworkshops en zal meerdere keren per jaar worden aangeboden. Hierdoor kun je gemakkelijk aan sluiten bij ons aanbod.

Aan het einde van de workshop:

Data & aanmelden - basisworkshop 'Insights Discovery'

24 mei 2022

10.00 - 17.00 uur

SMART Organized - Goor

09 juni 2022

10.00 - 17.00 uur

SMART Organized - Goor

23 juni 2022

10.00 - 17.00 uur

SMART Organized - Goor

07 juli 2022

10.00 - 17.00 uur

SMART Organized - Goor