Breng jouw
ontwikkeling in beweging

met Insights Discovery

Als professional kenmerk je jezelf door je vakmanschap, kennis en kunde op een bepaald vakgebied. Hierbij is de ontwikkeling van jouw eigen professie  van blijvend belang.

Open Inschrijving

Heb jij in het verleden al eens een Insights Discovery Training gevolgd? En beschik je over een persoonlijk Insights profiel? Geweldig, je kunt je dan namelijk gelijk aanmelden voor onze Insights Discovery trainingen. 

Heb jij nog geen persoonlijk Insights profiel? Dan adviseren we je te starten met de basisworkshop ‘Insights Discovery‘ waar je jouw persoonlijk profiel ontvangt en je de basiskennis van de ‘kleurentaal’ van Insights Discovery leert kennen. 

Insights discovery training

Basis workshop
Insights Discovery

Start met de basis workshop en ontvang een persoonlijk profiel ‘Insights Discovery’. Krijg uitleg en oefeningen en/of opdrachten. Ervaar wat het profiel voor jou kan betekenen.

Brein & Stress (1)

Stress les(s)

Leer over stressmodel van Insights. Onderzoek wat jou stress geeft in relatie tot jouw persoonlijke (Insights) gedragsvoorkeuren.
Meer weten

Feedback - geven & ontvangen (1)

Feedback verbetert

Ga aan de slag met het D4 Feedback model: ‘complete’ feedback geven met de 4 Insights kleuren en leer effectiever feedback geven.
Meer weten

Communicatie (2)

Verbindend communiceren

Onderzoek en leer aan de hand van het communicatiemodel van Insights hoe jij je eigen communicatiestijl optimaal kan inzetten.
Meer weten

De eenmalige kosten voor het basis persoonlijke waardenprofiel Insights Discovery bedraagt €150,- (en kan alleen worden verstrekt in combinatie met een workshop, e-learning)

Nieuw!

Online cursus
Insights Discovery

Online en interactieve leeromgeving voor persoonlijke ontwikkeling

Maak werk van je persoonlijke ontwikkeling

Schrijf je nu in!

19 mei 2022

10.00 - 17.00 uur

SMART Organized - Goor

24 mei 2022

10.00 - 17.00 uur

SMART Organized - Goor

26 mei 2022

13:00 - 17:00 uur

Basis Insights Discovery

Villa Lochem - Lochem

07 juni 2022

13:00 - 17:00 uur

SMART Organized - Goor

09 juni 2022

10.00 - 17.00 uur

SMART Organized - Goor

14 juni 2022

13:00 - 17:00 uur

SMART Organized - Goor

"Je bent wat je doet, niet wat je zegt dat je doet"

- Carl Jung -

Ervaar jij dat ook bij jezelf?

Kies dan nu voor jou zelf!

We leven in een dynamische en snel veranderende maatschappij die mogelijk impact heeft op jou en je omgeving, waarbij van ieder van ons veel wordt gevraagd. 

Dan is het juist nu van belang om te blijven investeren in eigen persoonlijke ontwikkeling en voor jou een goed moment om hiermee concreet aan de slag te gaan. 

SMART Organized biedt daarom gerichte workshops aan, speciaal voor jou! Persoonlijk, doelgericht, praktisch en inhoudelijk afgestemd op die thema`s waar jij als professional dagelijks mee te maken hebt en je verder in wil ontwikkelen.

Blijf je ontwikkelen!

Als professional kenmerk je jezelf door je vakmanschap, kennis en kunde op een bepaald vakgebied. Hierbij is de ontwikkeling van jouw eigen professie en bijbehorende vaardigheden als verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit, doelgerichtheid, communicatie en mensenkennis van blijvend belang.

Wil je ook in beweging blijven en je ontwikkelen zodat je:

  • Meer inzicht in jouw eigen voorkeuren en gedrag krijgt;
  • Effectiever en verbindend kan communiceren met jouw omgeving;
  • Handvatten krijgt hoe om te gaan met stress;
  • Op een krachtige manier feedback kunnen geven en bewust kunnen ontvangen.
 
 
Schrijf je dan nu in voor één of meerdere workshops voor krachtige en concrete resultaten!
 
 
Blijf je op jouw ‘eigenwijze’ manier stil staan of daag je jezelf uit om jouw ‘eigen wijze’ verder te ontwikkelen?

Wat levert het jou op?

Kosten en praktische informatie

Onze trainers

ROLAND RIDDER

COACH

Mijn naam is Roland en sinds 2017 met veel plezier en inspiratie werkzaam voor SMART Organized. Ik ben graag een betrokken gesprekspartner. Kernwaarden als vertrouwen, verbinding, verdieping en verandering neem ik mee in de begeleiding van personen, teams en organisaties. In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan in de ingenieursbranche op gebied van proces- en projectmatig werken. In mijn functie als adviseur en projectmanager was ik er op gericht om taakgerichte technische en commerciële doelstellingen te vertalen naar een mensgerichte wijze van communicatie, samenwerken en ontwikkeling. Mijn mens- en relatiegerichte benadering en interesse voor persoonlijke- en teamontwikkeling heeft ertoe geleid dat ik de opleiding tot professioneel coach een aantal jaren geleden heb afgerond en als zelfstandige ondernemer ben gestart. Vanuit deze rol heb ik tevens een aantal jaren binnen een ondernemerscentrum startende ondernemers gefaciliteerd en begeleidt als aanjager en directeur. Nu zet ik deze kennis in om anderen te helpen in bewustwordingsprocessen op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling. Ik doe dit graag op een organische en natuurlijke manier, waarbij ik graag gebruik maak van metaforische elementen voor inzicht en beeldvorming. 

‘Vooruitgang bereik je door even bewust stil te staan. Te kijken waar je nu staat en dan zelf richting te kiezen’.

Bettina Vrielink

COACH

Mijn naam is Bettina, oprichter en drijvende kracht achter het succes van SMART Organized. Ik luister en hoor ook wat je niet hardop zegt. En ben niet bang om je met humor tot openheid uit te nodigen. En help jou om voor jezelf te denken, je te ontdoen van belemmeringen en je verborgen potentieel aan te boren. In mijn werk bij vorige werkgevers heb ik ervaren dat veel mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken, met stress als resultaat. Dát was mijn motivatie om in 2012 te starten met SMART Organized. Met de succesvolle training SMART Plannen & Organiseren hebben we in de afgelopen jaren honderden mensen geholpen. In de jaren daarna hebben we ons als trainings- en coachingsbureau verder doorontwikkeld. Inmiddels trainen en coachen we al meer dan 10 jaar teams en individuen op alle lagen binnen organisaties met behulp van o.a. Insights Discovery. Mijn eigen persoonlijke groei- en ontwikkeling staat ook niet stil. In de afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd ter ondersteuning van mijn professie als trainer en coach. Zo heb ik in 2018 o.a. de opleiding transformatief coach afgerond, waarin ik krachtige methoden aangereikt heb gekregen om anderen niet alleen op mentaal maar ook op fysiek en emotioneel niveau te kunnen begeleiden. 

‘Als je keuzes maakt en focust op wat jij belangrijk vindt, dan wordt je leven zoveel makkelijker’.

Locatie

Wat is Insights Discovery®?

Beter inzicht in jezelf en de ander

SMART Organized werkt met Insights Discovery®.
Dit instrument is gebaseerd op de psychologie van Jung.
Het geeft mensen een kader om inzicht te krijgen in de eigen psychologische voorkeuren en helpt mensen te werken aan de eigen persoonlijke effectiviteit. In de basis worden vier kleurentypen onderscheiden: vurig rood, stralend geel, zacht groen en helder blauw.

Wat is jouw eerste voorkeurskleur?

Vul de gratis vragenlijst in en ontvang een preview.